Slim & zij – training en advies

Training of projectmatige opdrachten

Voor ieder die het interessant vindt om meer te weten te komen over (hoog)begaafdheid bied ik trainingen en workshops aan. Op een interactieve manier neem ik luisteraars mee in het bewustmaken van de unieke kenmerken, behoeften en uitdagingen van hoogbegaafde leerlingen. Ik bied graag een inzicht in de wereld van (hoog)begaafdheid en ik deel praktische strategie├źn en hulpmiddelen om hoogbegaafde leerlingen te ondersteunen bij wat zij mogelijk nodig hebben. Uiteraard stem ik daarbij af op de doelgroep, al aanwezige voorkennis en eventuele vraag naar het uitdiepen van een bepaald thema.

Daarnaast sta ik open om projectmatig in een organisatie te werken aan tijdelijke opdrachten. Neem gerust contact op als je zou willen weten of ik iets kan betekenen voor jouw school/organisatie.

Advies

Soms is het helpend als er iemand van buitenaf met een frisse blik een situatie bekijkt. Ik kan ouders en scholen adviseren of ondersteunen. Dit kan gekoppeld zijn aan een coachingstraject, maar ik ben ook benaderbaar om mee te denken in situaties waarbij ik niet betrokken ben.

LinkedIn

Instagram

Facebook

Sharon Duijveman-Weterings

Tel. 06-20656189

Email: info@slim-ik.nl

Scroll to Top