Slim & jij – coaching

Je hoort al je hele leven dat je zo slim bent, tsja, dan moet je het allemaal wel kunnen, toch? Je hebt de lat misschien wel hoog gelegd voor jezelf. Je bént namelijk wel slim, je kan goed analyseren, denkt op een andere manier en kan dingen bedenken die anderen niet bedenken. Het kan zijn dat er sprake is van een andere bedrading in je hoofd, zoals (kenmerken van) ADHD, ASS, hooggevoeligheid of dyslexie. Je loopt alleen tegen allerlei dingen aan en je hebt daar last van. Misschien lijden zelfs je schoolprestaties daaronder of heb je moeite met naar school gaan. Misschien zit je helemaal niet lekker in je vel. 


Mijn manier van coachen zou je kunnen helpen. Als coach onderzoek ik eerst met jou wat jouw doelen zijn. Ik gebruik tijdens de coachingssessies diverse coachingstechnieken en tools die specifiek zijn afgestemd op hoogbegaafde jongeren en jongvolwassenen, maar nog het meest op jou. Ik denk graag out of the box. Tijdens de sessies zijn we bezig met het verkennen en begrijpen van je (hoog)begaafdheid, hooggevoeligheid, ADHD en/of autisme.

Zo kunnen we werken aan bijvoorbeeld het omgaan met perfectionisme en faalangst, het versterken van jouw zelfbewustzijn, het ontwikkelen van vaardigheden zoals time-management en studievaardigheden, het stimuleren van jouw persoonlijke groei en veerkracht, het ontdekken en benutten van jouw talenten en het vinden van een balans tussen school, sociale relaties en persoonlijke interesses.


Ik werk in de omgeving West-Betuwe, maar als het iets verder weg is is dat ook geen probleem. De coaching vindt plaats bij jou thuis of op een locatie die we samen kunnen afspreken. We kunnen ook iets doen, zoals wandelen, fietsen, skeeleren of suppen, afhankelijk van waar we het over gaan hebben. Het is het fijnst om een locatie of activiteit te vinden die goed bij jou past en wat jij prettig vindt. Overigens kunnen de gesprekken ook via beeldbellen plaatsvinden. Ik denk graag creatief mee! 


Tarieven

Intake

Tijdens een intake onderzoeken we de hulpvraag. We kijken samen of mijn manier van werken hierbij zou kunnen passen. De intake kan live of online plaatsvinden.

Een online kennismaking van 15 minuten is gratis.

€75


Losse sessie

Een losse sessie, handig als er sprake is van een kleine hulpvraag of wanneer er nog nét iets meer nodig is

€75


Reeks van 8 sessies

Na de intake maken we een plan en gaan we samen voor een periode van 8-10 weken aan de slag, waarin we 8 sessies inplannen.

€580


Reiskosten

Beesd en directe omgeving: gratis (ik kom op de fiets)

Normaal tarief, per kilometer

Bij meer dan 30 minuten reistijd wordt de reistijd naar rato van het uurtarief van een losse sessie berekend.

€0,00

€0,21

LinkedIn

Instagram

Facebook

Sharon Duijveman-Weterings

Tel. 06-20656189

Email: info@slim-ik.nl

Scroll to Top